• Spoedbezorging pakket Rotterdam

  Voor elke bezorging
 • Pakketten uit Rotterdam met spoedbezorging

  Snel, veilig en betrouwbaar voor al onze klanten.
 • Veilig en vertrouwd pakketten versturen

  Uw pakket is bij ons in goede handen!
 • 1
 • 2
 • 3

Spoedbezorging pakket Rotterdam

Uw pakket per spoedbezorging verzonden hebben vanuit Rotterdam? Voor al uw verzendingen moet u bij Robs Koeriersbedrijf zijn. Ons bedrijf heeft bijna veertien jaar ervaring met het bezorgen van grote en kleine pakketten. Daarnaast vervoeren wij ook luchtvracht, ADR en groot transport. Wij behandelen uw pakketten met de grootste zorgvuldigheid. Daarnaast staan veiligheid en snelheid hoog in het vaandel bij onze koeriersdiensten. Al onze bezorgers rijden in goed onderhouden auto’s en gaan zorgvuldig met uw pakketten om.

Pakketten uit Rotterdam met spoedbezorging

Bent u woonachtig of werkzaam in Rotterdam en wilt u een pakket laten bezorgen met spoed? Neem dan contact op met Robs Koeriersbedrijf, dat een begrip is geworden door zijn spoedbezorging in Rotterdam. Wanneer u ons belt, streven wij ernaar om binnen 45 minuten bij u voor de deur te staan en het pakket in ontvangst te nemen. Vervolgens brengen wij het pakket direct naar de eindbestemming. Gedurende de rit kunt u op de hoogte gehouden worden van eventuele vertragingen of files. Wanneer het pakket afgeleverd is, ontvangt u van ons de naam van de persoon die het pakket in ontvangst heeft genomen. Zo weet u zeker dat uw goederen bij de juiste persoon zijn aangekomen. Door deze service leveren wij extra zekerheid. Fijn wanneer u een waardevol pakket wilt laten bezorgen! Met onze spoeddienst vervoeren wij elk gewenst pakket. Van een enkele enveloppe of een losse doos tot een pallet vol goederen. Wij rekenen altijd een eerlijke, scherpe prijs voor onze koerierswerkzaamheden.

Contact met Robs Koeriersdienst

Bent u op zoek naar spoedbezorging van pakketten in Rotterdam? Of hebt u vragen over onze tarieven? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact op via het contactformulier of stuur een bericht naar info@robskoeriersbedrijf.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-12 43 39 82.

Robs Koeriersbedrijf

Koeriersdiensten, luchtvracht, ADR en groot transport.
Beveiligingsadviseur Luchtvracht (BAL)

Contact Informatie

Gustaaf gelderpad 29, 3191 AC Rotterdam
06 - 12433982
info@robskoeriersbedrijf.nl
24x7x365

Afdrukken
© 2021 Robs Koeriersbedrijf ; alle rechten voorbehouden - website door : MKBIA