• Koeriersdiensten ADR Rotterdam

  Voor elke bezorging
 • ADR pakketten uit Rotterdam; maak gebruik van onze koeriersdiensten!

  Snel, veilig en betrouwbaar voor al onze klanten.
 • Veilig en vertrouwd pakketten versturen

  Uw pakket is bij ons in goede handen!
 • 1
 • 2
 • 3

Koeriersdiensten ADR Rotterdam

Wilt u een pakket laten bezorgen volgens de richtlijnen van ADR door koeriersdiensten in Rotterdam? Schakel dan de hulp in van Robs Koeriersbedrijf! Ons bedrijf beschikt over bijna veertien jaar ervaring in het bezorgen van grote en kleine pakketten. Onze medewerkers hebben ook ervaring met het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. Wilt u gevaarlijke stoffen laten vervoeren? Dan bent u altijd aan het juiste adres bij Robs Koeriersbedrijf! Voor koeriersdiensten ADR in Rotterdam is Robs Koeriersbedrijf dé oplossing.

ADR pakketten uit Rotterdam; maak gebruik van onze koeriersdiensten!

Onze koeriersdiensten verzorgen onder andere de bezorging van zogenoemde ADR pakketten uit Rotterdam. Wij bezorgen uw pakketten door heel Europa. Het ADR is een verdrag dat in de meeste landen, waaronder vrijwel alle Europese landen, wordt nageleefd. Hierin staat vermeld welke criteria er gelden voor gevaarindeling van gevaarlijke goederen, welke vervoersvoorwaarden er gelden en welke procedures er horen bij het verzenden van deze pakketten. Denk hierbij aan etikettering en documentatie. Het naleven van het ADR verdrag is van groot belang voor de gezondheid van mens en dier.

Al onze bezorgers beschikken over voldoende kennis van dit verdrag. Gevaarlijke stoffen zoals uranium, zwavelzuur, kwikchloride, benzine en aceton kunnen op een veilige manier door Robs Koeriersbedrijf verzonden worden vanuit Rotterdam. Alle medewerkers zullen gevaarlijke stoffen met de grootste zorg behandelen. Wij beschikken over de juiste materialen en wagens om deze stoffen veilig te vervoeren. U kunt uw gevaarlijke stoffen met een gerust hart overlaten aan onze professionals!

Contact met Robs Koeriersdienst

Hebt u interesse in koeriersdiensten ADR in Rotterdam? Wilt u uw gevaarlijke stoffen veilig laten vervoeren door heel Europa? Of hebt u vragen over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact op via het contactformulier of stuur een bericht naar info@robskoeriersbedrijf.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-12 43 39 82.

Robs Koeriersbedrijf

Koeriersdiensten, luchtvracht, ADR en groot transport.
Beveiligingsadviseur Luchtvracht (BAL)

Contact Informatie

Gustaaf gelderpad 29, 3191 AC Rotterdam
06 - 12433982
info@robskoeriersbedrijf.nl
24x7x365

Afdrukken
© 2021 Robs Koeriersbedrijf ; alle rechten voorbehouden - website door : MKBIA