• Koeriersdiensten ADR Dordrecht

  Voor elke bezorging
 • Bedrijf in Dordrecht? Onze koeriersdiensten voor al uw ADR

  Snel, veilig en betrouwbaar voor al onze klanten.
 • Veilig en vertrouwd pakketten versturen

  Uw pakket is bij ons in goede handen!
 • 1
 • 2
 • 3

Koeriersdiensten ADR Dordrecht

Bij Robs Koeriersbedrijf bent u aan het juiste adres voor al uw ADR koeriersdiensten in Dordrecht en omgeving! Wij vinden het ontzettend belangrijk dat gevaarlijke stoffen op de juiste manier vervoerd worden, om de gezondheid van onze medemens te beschermen. Daarom beschikken al onze medewerkers over de benodigde kennis om gevaarlijke stoffen veilig te kunnen vervoeren. Wij werken volgens de richtlijnen van het ARD verdrag. Dit pan-Europese verdrag bevat regels voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. Welke gevaarlijke goederen kunnen wij voor u op een veilige en verantwoorde manier vervoeren?

Bedrijf in Dordrecht? Onze koeriersdiensten voor al uw ADR

Bent u eigenaar van een bedrijf in Dordrecht en bent u op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst voor uw ADR in Dordrecht? Wij vervoeren al uw ADR volgens de opgestelde richtlijnen. Veiligheid is één van de speerpunten van Robs Koeriersbedrijf. Wij zorgen er dan ook voor dat de richtlijnen met de grootste zorg worden nageleefd. Naast veiligheid staan betrouwbaarheid en snelheid ook hoog in het vaandel. Onze wagens zijn uitgerust met de benodigde materialen om iedere gevaarlijke stof veilig te kunnen vervoeren. Laat uw ADR in Dordrecht met een gerust hart over aan onze professionele medewerkers! Wilt u uw gevaarlijke stoffen met spoed laten vervoeren? Wij bezorgen uw goederen op de door u gewenste dag. We kunnen ook ingehuurd worden op regelmatige basis. Wilt u iedere week een vracht laten vervoeren door onze medewerkers? Geen probleem! Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Contact met Robs Koeriersdienst

Hebt u interesse in de ADR koeriersdiensten in Dordrecht en omgeving? Wilt u uw ADR laten vervoeren door onze gespecialiseerde medewerkers? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact op via het contactformulier of stuur een bericht naar info@robskoeriersbedrijf.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-12 43 39 82.

Robs Koeriersbedrijf

Koeriersdiensten, luchtvracht, ADR en groot transport.
Beveiligingsadviseur Luchtvracht (BAL)

Contact Informatie

Gustaaf gelderpad 29, 3191 AC Rotterdam
06 - 12433982
info@robskoeriersbedrijf.nl
24x7x365

Afdrukken
© 2021 Robs Koeriersbedrijf ; alle rechten voorbehouden - website door : MKBIA